Poort, zon achtergrond 2 (laag).jpg
Logo JR (transparant).PNG
logo goud en transparant - kopie.png

Bachbloesem therapie

"Negatieve emoties maken plaats voor positiviteit: dat is de kracht van de natuur."

De gedachte achter Bachbloesemtherapie

Bachbloesemtherapie werd door Dr. Edward Bach ontdekt in de jaren ’30 van de vorige eeuw. De gedachte hierachter is dat een ziekte niet per se door het lichaam veroorzaakt wordt, maar door het hebben van langdurige negatieve emoties. Deze hebben vervolgens hun weerslag op jouw lichaam, waardoor je klachten kunt ontwikkelen of ziek kunt worden. ​Misschien heb je het ook wel eens ervaren toen je in een natuurrijke omgeving wandelde: je voelde je meer tot rust en één met de wereld. Dat is de kracht van bloemen en de kracht van de natuur.

 

Bach bloesems zijn volkomen veilig en door iedereen te gebruiken en zijn toepasbaar bij volwassenen, kinderen en ook dieren.

 

Bach remedies - Bij welke problemen kunnen Bachbloesems je helpen?

Bloemen hebben een helende werking. In totaal zijn er 38 Bachbloesems. Deze 38 Bach bloesems beschikken allen over unieke eigenschappen die jou op hun eigen manier kunnen helpen. Je kunt je dus wel voorstellen dat er een hoop klachten en problemen zijn, waarbij deze bloesems je kunnen helpen. Hieronder worden een aantal van de belangrijkste klachten voor je op een rijtje gezet.

✽ Diverse angsten
We kampen allemaal wel eens met angsten. Helaas kan het gebeuren dat je dit voor een langere periode ervaart. Op een gegeven moment dicteren ze jouw leven. Dit zal uiteindelijk leiden tot fysieke ongemakkelijkheden. Als je jouw zorgen wil overwinnen en zonder continue in angst te leven, kan Bachbloesemtherapie je zeker daarbij helpen.

​ 

✽ Sociale onzekerheden
Niet iedereen vindt het even gemakkelijk om contact te leggen met anderen. De één voelt zich zenuwachtig in de nabijheid van anderen, de ander weet niet altijd wat hij of zij moet zeggen. Helaas kan dit leiden tot sociale isolatie. Mensen die in een sociaal isolement geraakt zijn, hebben een grotere kans op een slechte gezondheid. Daarom is het van belang het probleem tijdig aan te pakken. Ook bij deze problemen kunnen de bloesems je steviger in je schoenen doen staan.

✽ Drukte in het hoofd
We leven allen een druk bestaan. Naast ons werk hebben we onze sociale omgeving waarmee we dagelijks rekening moeten houden. De opkomst van de smartphone heeft er daarnaast nog meer voor gezorgd dat we het druk hebben in ons hoofd, want die mailtjes en berichtjes blijven maar binnenstromen. Dit kan ons te veel worden, wat een fysieke weerslag heeft. Gelukkig zijn er meerdere Bachbloesems die je hierbij kunnen helpen.

 

✽ Te veel zorgen om anderen
In onze directe omgeving heeft ieder van ons een hoop mensen om wie we veel geven. Echter kan het zijn dat jij je te veel zorgen maken om de ander. Je piekert dagelijks en cijfert jezelf steeds weg om anderen ten dienste te staan. Ook wanneer je deze emoties te lang ondervindt, kun je problemen krijgen met je gezondheid. Bachbloesemtherapie helpt je hierbij.

 

✽ De overgang

Meer dan 95 procent van de vrouwen in de overgang ervaart de ongemakken van opvliegers en nachtelijk zweten. Ook jij kunt de opvliegers missen als kiespijn. Bachbloesems helpen je op natuurlijke wijze bij opvliegers, nachtelijk transpireren en stemmingswisselingen. Zoek je een plantaardig en natuurlijk middel om gezond door te overgang en menopauze te komen ... dan ben je hier aan het goede adres.

 

✽ Leef in het nu

Carpe diem, pluk de dag. Het is makkelijker gezegd dan gedaan. In ons dagelijks leven zijn we vaak bezig met het volgende uur, de volgende dag of die ene afspraak volgende week. Nooit leven we in het nu. Bachbloesems helpen je te genieten van het moment zelf en minder zorgen te maken over wat er nog zou kunnen gebeuren.

​ 

Resultaten Bachbloesem therapie

Bachbloesem therapie zorgt voor:

Bachbloesem therapie mix Joyce Romkes

Heb je het gevoel dat alles je soms even te veel wordt? Dat je maar blijft malen of dat je niet goed weet hoe je met bepaalde dingen om moet gaan? We ervaren allemaal wel eens negatieve emoties. Soms zijn we boos of verdrietig, andere keren hebben we last van angsten en onzekerheden. Het is heel normaal deze emoties te voelen, maar wanneer je te lang negatieve gevoelens ervaart kan dit zijn weerslag hebben op je gezondheid. Bachbloesems helpen je met deze emoties om te gaan en zo de bron van de klacht of ziekte aan te pakken. Bach remedies zijn plantenextracten die positief inwerken op als negatief ervaren emoties en buigen ze om naar hun positieve tegenhanger. Zo kun je bijvoorbeeld indien je je onzeker voelt een specifieke Bach bloesem remedie innemen om zo wat sterker in je schoenen komen te staan.

goede nachtrust

zelfvertrouwen

acceptatie van dingen die je niet kunt veranderen, zoals het verlies van een geliefde of situaties die te maken hebben met andere mensen hun gedrag.

verhoogde energie

het gevoel weer controle te hebben

innerlijke rust

weer kunnen genieten

positiviteit

beter kunnen omgaan met heftige emoties

weer zin hebben in dingen en het leven

Bachbloesem therapeut Joyce Romkes

Over mij – Gediplomeerde Bachbloesem therapeut

Mijn naam is Joyce Romkes en ik heb de opleiding tot paranormaal genezer gevolgd bij het CIVAS. Deze opleiding bestaat uit de onderdelen Bachbloesem therapie, aura- en chakrahealing en magnetiseren.

Zoals gezegd door dr. Edward Bach voel ik me ook enorm verbonden met alles en iedereen door in de natuur te zijn. Zelf ben ik een ontzettende fan van natuurlijke middelen om mijn gezondheid te behouden of te herstellen. En wat is er dan mooier en werkt er beter dan de essences van bloemen en planten? In mijn opinie geeft de natuur ons alles wat wij nodig hebben om te helen.

De werking is vaak subtieler maar werkt veel dieper en effectiever door uiteindelijk. Het was dan ook voor de hand liggend dat ik een opleiding zou volgen in de Bachbloesemtherapie. In mijn praktijk behandel ik met goede resultaten, en naar volle tevredenheid van mijn cliënten, de meest uiteenlopende klachten. Ik bereid de Bach remedie mixen met veel liefde en zorg voor volwassenen, kinderen en dieren.

Werkwijze van een Bachbloesem behandeling

We starten met een intake en een gesprek om helder te krijgen wat er bij je speelt en wat je ervaart. Na het stellen van een diagnose zal ik naar behoeven 1 of een mix van meerdere Bach Bloesems adviseren om ondersteuning te bieden waar je dat nodig hebt op dat moment. Tijdens de inname periode van de Bachbloesems zul je de effecten van de Bachremedie, die bij jou plaats vinden, gaan merken. Afhankelijk van de uitwerking van de Bachbloesemremedie adviseer ik, indien langer gebruik van dezelfde remedie gewenst is, een navulling. We zullen een nieuwe afspraak plannen op het moment dat het volgende niveau van de klachten aangepakt kan worden en ik jou een nieuwe mix zal adviseren.

Werkwijze Bachbloesem therapie mix Joyce Romkes

Locatie

Een Bachbloesem therapie consult kan live, op locatie of aan huis (*), online of via de telefoon plaatsvinden. De remedies en mixen kunt u afhalen of laten opsturen (hier komen portokosten bij) Online shop?

 

De Bachbloesem consulten vinden plaats volgens de laatste COVID-19 maatregelen.

Investering, kosten Bachbloesemtherapie

Bachbloesem consult per uur : € 60,- (*)

Bach bloesem mix per flesje : € 15,-

Bach remedie navulling : € 12,50

(*) Er worden reiskosten per retour indien het consult op locatie of aan huis plaatsvindt.

Reiskosten per retour van en naar Saeftinge 29 te Haarlem: €12,50 (excl. btw 21%) per kwartier of deel daarvan plus 0,20 cent per kilometer (excl. btw 21%) plus eventuele parkeerkosten.
 

Boek nu jouw Bachbloesem consult met de kracht van de natuur als heelmeester.

Contact

Wil je een bachbloesem consult boeken en/of een mix/navulling kopen, meer informatie of heb je een vraag. Laat dan je gegevens achter op het contactformulier, zodat ik zo snel mogelijk contact met je kan opnemen. Of maak gebruik van de chat, vaak ben ik live aanwezig (de chat is geen computer). Uiteraard kan je me ook direct e-mailen naar info@joyceromkes.com of bellen op 06 - 1038 1039.

Logo JR (transparant).PNG
Logo JR (transparant).PNG
Logo JR (transparant).PNG
Energetische Therapie Joyce Romkes

Energetische Therapie

Voor klachten op fysiek mentaal of emotioneel gebied.

logo goud en transparant - kopie.png
Huisreiniging medium Joyce Romkes

Huisreiniging

Jouw huis of bedrijf weer rustig en vol positieve energie.

logo goud en transparant - kopie.png
Personal Life Coach Joyce Romkes

Personal Life Coach

Voor inzicht en advies voor al jouw vragen en doelstellingen.

logo goud en transparant - kopie.png
Yoga Meditatie Mindfulness Joyce Romkes

Yoga en Mindfulness

Aandacht en inzicht voor lichaam en geest. Terug naar je natuurlijke staat.

logo goud en transparant - kopie.png
Medium Consult Joyce Romkes

Medium Consult

Diep inzicht in jezelf, jouw situatie en groeimogelijkheden.

logo goud en transparant - kopie.png
Bachbloesem Therapie Joyce Romkes

Bachbloesem Therapie

Negatieve emoties maken plaats voor positiviteit.

logo goud en transparant - kopie.png
Intuïtieve Trainingen Joyce Romkes

Intuïtieve Trainingen

Word de beste versie van jezelf. De start van een boeiende reis.

logo goud en transparant - kopie.png
Personal Training Joyce Romkes

Personal Training

Voel je beter: meer conditie, kracht, flexibiliteit, coördinatie en stabiliteit.

logo goud en transparant - kopie.png