Poort, zon achtergrond 2 (laag).jpg
Logo JR (transparant).PNG
logo goud en transparant - kopie.png

Energetische Therapie

"Gun jezelf een cadeau vol rust en energie en heel jouw lichaam!"

vermoeidheid

lusteloosheid

onrust

angst- en paniekaanvallen

hoofdpijn en migraine

rugklachten

schouderklachten

nekklachten

reuma

artritis

Wat is energetische therapie?

De therapie gaat ervan uit, dat mensen klachten ontwikkelen of ziek worden als hun toestand van evenwicht in fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel opzicht, min of meer langdurig is verstoord en de natuurlijke geneeskracht van de mens niet meer in staat is om op eigen kracht een nieuw evenwicht te creëren. De natuurlijke geneeskracht wordt gezien als vitale levenskracht, die aanwezig is in ieder mens, een natuurlijke neiging naar gezondheid en een vermogen tot zelfhandhaving. Als energetisch therapeut kan ik deze levenskracht stimuleren. Van groot belang is dat jij zelf inzicht krijgt in de mogelijke oorzaak van jouw klachten, waardoor er een bewustzijnsverandering kan plaatsvinden en het zelfgenezend vermogen blijvend geactiveerd wordt.

Voor wie is energetische therapie?

Energetische therapie brengt je weer terug naar jouw kern die van nature gezond, kalm en vol vreugde en energie is. Ik zeg altijd dat een energetische behandeling vergelijkbaar is met regelmatig je huis schoon maken, de olie van je auto bijvullen en de stekker van je elektrische auto in het stopcontact steken om hem op te laden. Een energetische behandeling werkt dus als een totale schoonmaak- en oplaadsessie voor je lichaam en geest! Regelmatig jezelf een energetische behandeling cadeau geven is heel erg fijn, bijzonder ontspannend en pakt klachten en ziekten aan. De oude energie maakt plaats voor nieuwe helende energie. Op deze manier kunnen klachten zoals bijvoorbeeld:

unnamed.jpg

Voel je je niet zoals je graag zou willen? heb je last van onrust, neerslachtige gevoelens, pijntjes of weet niemand meer wat te doen met jouw klachten?

Wil je graag meer ontspannen en vanuit vertrouwen leven? Je energiek en fit voelen? Minder last hebben van fysieke, emotionele- en mentale klachten?
Iedereen wil graag innerlijke rust ervaren, zich vrij voelen en in zijn kracht staan, maar hoe doe je dat nu? Met energetische therapie kan ik je hierin ondersteunen en de weg wijzen met als resultaat een vernieuwd gevoel van vitaliteit, positiviteit en welzijn.

slecht zicht

oorsuizen

HSP

chronische pijn

HSS

prikkelbare darmen PDS

burnout

depressie

trauma

verlies

en vele andere klachten en ziekten aangepakt worden. 


Energetische therapie werkt door op fysiek, mentaal en spiritueel niveau. Dit is dan ook de reden, waarom alle soorten klachten en ziekten aangepakt kunnen worden. Energetische therapie is veilig en ik werk met volwassenen, kinderen en dieren. Mijn ervaring is dat kinderen en dieren hier erg voor open staan en er zeer goede resultaten bereikt worden in geval van overgevoeligheid voor drukte en geluid, angst en slaap- en gedragsproblemen.

 

Factoren die een gezonde balans kunnen verstoren zijn onder meer: stress, onvoldoende rust, slechte voedingsgewoonten, onvoldoende beweging, ophoping van afvalstoffen, trauma, het negeren van de eigen intuïtie en gevoel. 

 

​​Energetische therapie komt in aanmerking voor vergoeding door zorgverzekeraars (zie onderaan bij kosten/investering)

Resultaten energetische therapie

goede nachtrust

verlichting van pijn, klachten en ziekten

innerlijke rust

beter kunnen omgaan met tegenslagen

je herkent je grenzen

je kunt je grenzen duidelijk aangeven

meer zelfvertrouwen

meer energie

meer kracht

goed gevoel van eigenwaarde

positieve levenshouding

inzicht in jezelf en je leven

algeheel gevoel van welzijn en geluk

minder angst en onrust bij kinderen

verbeterd gedrag bij dieren

Energetisch therapeute Joyce Romkes

Over mij – energetische registertherapeut

Mijn naam is Joyce en mijn leven vanaf mijn 20e was één groot feest, tenminste dat dacht ik een tijd lang. Ik deed wat ik leuk vond. Dansen en sportlessen geven. Dag in dag uit, week in week uit, 15 jaren lang. Langzamerhand begonnen er allerlei dingen te knagen, fysiek en mentaal. Er ontstonden klachten in mijn knie, heup, rug en nek en mijn lichaam en geest waren moe en uitgeput. Toen mijn slechte relatie eindigde, mijn moeder overleed en ik daarna nog van een paard viel en een rib brak, belandde in een burnout en kreeg paniekaanvallen tot een psychose aan toe. Ik kon niets meer voor mijn gevoel. De huisarts stuurde mij weg met rugklachten en allerlei andere vage klachten van slecht zicht tot disbalans en niet kunnen slikken, waar ze zei niets mee te kunnen.

Ze gaf me pilletjes om rustig te worden. Ik wilde geen pillen, ik wilde iets wat blijvend zou helpen en zou werken. Niets wat ik deed hielp. Ik ging naar een fysiotherapeut voor mijn rug, naar een psycholoog voor mijn mentale staat. Ik ging naar een chiropractor, een orthomanueel therapeut en naar een rugspecialist voor een mri scan. Niets werkte en niets hielp mij. Overal kreeg ik het gevoel dat men maar wat deed en niet dat deed wat echt nodig was. Vaak werd ik weggestuurd met de zin: Er is niets aan de hand met jou! Tot ik op de spirituele weg belandde door mijn vele spirituele ervaringen die ik ook had verteld tegen één van de hulpverleners. Hij stuurde mij door naar iemand die ook ervaringen had op spiritueel gebied, een energetisch therapeut. Ik kwam thuis!! Ik voelde mij hier meteen begrepen en geholpen. Hij zei niet veel, hij luisterde en behandelde mij. Langzaam maar zeker klom ik uit mijn dal en begon ik te herstellen. Ik kwam tot de ontdekking dat ik gaven heb om zelf mensen te helpen met o.a. energiebehandelingen en het kunnen ontvangen en doorgeven van duidelijke boodschappen aan mijn cliënten.
 

Opleiding

Ik ben gediplomeerd en gecertificeerd energetisch therapeute. Ik ben afgestudeerd CAM therapeute (Complementary and Alternative Medicine) aan de vierjarige HBO opleiding Instituut CAM te Utrecht met als vakdiscipline energetisch therapeute. Ter ontwikkeling van mijn mediumschap: Mediumschap en healing aan het Arthur Findlay college in Stansted (UK) en demonstrating mediumship aan De Zwanenhof te Zenderen. Ik heb de opleiding gevolgd tot paranormaal genezer aan het Civas die bestaat uit aura & chakrahealing, magnetiseren en Bachbloesemtherapie. Verder ben ik gediplomeerd Shamballa basic master healer. Ik ben een energetisch registertherapeut en aangesloten bij de beroepsvereniging voor energetisch therapeuten de VVET.

Ik benader klachten op een holistische manier. Dat betekent dat ik kijk naar de mens als geheel. Niet alleen naar de symptomen van het lichaam (pijn en ongemak) of de geest (onrust, stress etc.) maar vooral op welk gebied de oorzaak ligt van de klacht, zodoende deze aan te pakken voor een blijvend resultaat op herstel van de klacht.

 

GRATIS boekje energetische therapie

Wil je meer weten over energetische therapie? Ontvang gratis de literatuurstudie wetenschappelijk onderzoek naar energetische therapie van 42 pagina’s van VVET uit 2019. Neem hiervoor contact met me op, ik heb alleen je naam en e-mailadres nodig om het op te sturen. Uiteraard ga ik netjes met je gegevens om. Zie ook: Privacy Policy.

Werkwijze van een energetische behandeling

We starten met een intake, waarna we jouw hulpvraag bespreken. Na het gespreksgedeelte neem je geheel gekleed plaats op een behandeltafel. Tijdens de energetische behandeling maak ik gebruik van de overal en altijd aanwezig zijnde helende, universele energie en geef ik deze door naar jouw lichaam en energieveld, door middel van het sturen van de energie via mijn handen, lichte aanrakingen, strijkbewegingen en bepaalde grepen. Ik kan energie toevoegen of afvoeren in het energieveld, de energiecentra en –banen. Hiermee worden jouw blokkades opgeheven en de energiestroom hersteld, waardoor jouw zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd.

Energetische Therapie

Daarnaast help ik om een bewustzijnsverandering op gang te brengen, zodat het herstel en de resultaten blijvend zullen zijn. Het hele proces is erop gebaseerd dat je weer in je kracht komt te staan en de regie kan (her)nemen over je eigen leven.

 

“Energetische therapie doorkruist of vervangt de behandelingen van een arts niet. Het is raadzaam je arts hiervan op de hoogte te houden.”  

Locatie

De behandeling kan plaatsvinden op locatie of aan huis. Energetische behandelingen kunnen live, online, telefonisch of op afstand gegeven worden. De behandeling wordt gegeven volgens de laatste COVID-19 maatregelen.

Investering, kosten energetische behandeling

​Energetische behandeling per uur: € 60,- (*)(**)

(*) Er worden reiskosten per retour berekend voor een behandeling op locatie of aan huis.

Reiskosten per retour van en naar Saeftinge 29 te Haarlem: €12,50 (excl. btw 21%) per kwartier of deel daarvan plus 0,20 cent per kilometer (excl. btw 21%) plus eventuele parkeerkosten.

 

(**) Vergoeding door zorgverzekeraars.

Vergoeding is afhankelijk van de zorgverzekeraar en het door jou afgesloten verzekeringspakket in de aanvullende verzekering. Ik adviseer je daarom altijd zelf te informeren over afgesproken polisvoorwaarden bij jouw zorgverzekeraar. Deze vergoedingen zijn niet van invloed op de eigen bijdrage of eigen risico.. Ik ben een Registertherapeut aangesloten bij de beroepsvereniging voor energetisch therapeuten de VVET. Alleen behandelingen van Registertherapeuten komen voor vergoeding van de zorgverzekeraar in aanmerking.

 

Gun jezelf een cadeau vol rust en energie en heel jouw lichaam en geest!

Neem contact met mij op.

Contact

Wil je een energetische behandeling boeken, meer informatie of heb je een vraag. Laat dan je gegevens achter op het contactformulier, zodat ik zo snel mogelijk contact met je kan opnemen. Of maak gebruik van de chat, vaak ben ik live aanwezig (de chat is geen computer). Uiteraard kan je me ook direct e-mailen naar info@joyceromkes.com of bellen op 06 - 1038 1039.

Logo JR (transparant).PNG
Logo JR (transparant).PNG
Logo JR (transparant).PNG
Energetische Therapie Joyce Romkes

Energetische Therapie

Voor klachten op fysiek mentaal of emotioneel gebied.

logo goud en transparant - kopie.png
Meer info
Huisreiniging medium Joyce Romkes

Huisreiniging

Jouw huis of bedrijf weer rustig en vol positieve energie.

logo goud en transparant - kopie.png
Meer info
Personal Life Coach Joyce Romkes

Personal Life Coach

Voor inzicht en advies voor al jouw vragen en doelstellingen.

logo goud en transparant - kopie.png
Meer info
Yoga Meditatie Mindfulness Joyce Romkes

Yoga en Mindfulness

Aandacht en inzicht voor lichaam en geest. Terug naar je natuurlijke staat.

logo goud en transparant - kopie.png
Meer info
Medium Consult Joyce Romkes

Medium Consult

Diep inzicht in jezelf, jouw situatie en groeimogelijkheden.

logo goud en transparant - kopie.png
Meer info
Bachbloesem Therapie Joyce Romkes

Bachbloesem Therapie

Negatieve emoties maken plaats voor positiviteit.

logo goud en transparant - kopie.png
Meer info
Intuïtieve Trainingen Joyce Romkes

Intuïtieve Trainingen

Word de beste versie van jezelf. De start van een boeiende reis.

logo goud en transparant - kopie.png
Meer info
Personal Training Joyce Romkes

Personal Training

Voel je beter: meer conditie, kracht, flexibiliteit, coördinatie en stabiliteit.

logo goud en transparant - kopie.png
Meer info