top of page
Poort, zon achtergrond 2 (laag).jpg
Logo JR (transparant).PNG
logo goud en transparant - kopie.png

Energetische Therapie

"Gun jezelf een cadeau vol rust en energie en heel jouw lichaam!"

Wat is energetische therapie?

De therapie gaat ervan uit, dat mensen klachten ontwikkelen of ziek worden als hun toestand van evenwicht in fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel opzicht, min of meer langdurig is verstoord en de natuurlijke geneeskracht van de mens niet meer in staat is om op eigen kracht een nieuw evenwicht te creëren. De natuurlijke geneeskracht wordt gezien als vitale levenskracht, die aanwezig is in ieder mens, een natuurlijke neiging naar gezondheid en een vermogen tot zelfhandhaving. Als energetisch therapeut kan ik deze levenskracht stimuleren. Van groot belang is dat jij zelf inzicht krijgt in de mogelijke oorzaak van jouw klachten, waardoor er een bewustzijnsverandering kan plaatsvinden en het zelfgenezend vermogen blijvend geactiveerd wordt.

​​

Voor wie is energetische therapie?

Energetische therapie brengt je weer terug naar jouw kern die van nature gezond, kalm en vol vreugde en energie is. Ik zeg altijd dat een energetische behandeling vergelijkbaar is met regelmatig je huis schoon maken, de olie van je auto bijvullen en de stekker van je elektrische auto in het stopcontact steken om hem op te laden. Een energetische behandeling werkt dus als een totale schoonmaak- en oplaadsessie voor je lichaam en geest! Regelmatig jezelf een energetische behandeling cadeau geven is heel erg fijn, bijzonder ontspannend en pakt klachten en ziekten aan. De oude energie maakt plaats voor nieuwe helende energie. Op deze manier kunnen klachten zoals bijvoorbeeld:

unnamed.jpg

Voel je je niet zoals je graag zou willen? heb je last van onrustige en neerslachtige gevoelens, pijntjes of weet niemand meer wat te doen met jouw klachten?

Wil je je graag meer kunnen ontspannen en vanuit vertrouwen leven? Je energiek en fit voelen en daarbij geen hinder meer ondervinden van fysieke, emotionele- en mentale klachten?
Iedereen wil graag innerlijke rust ervaren, zich vrij voelen en in zijn kracht staan, maar hoe doe je dat nu? Met energetische therapie kan ik je hierin ondersteunen en de weg wijzen met als resultaat een vernieuwd gevoel van vitaliteit, positiviteit en algeheel welzijn.

vermoeidheid

lusteloosheid

onrust

angst- en paniekaanvallen

hoofdpijn en migraine

rugklachten

schouderklachten

nekklachten

reuma

artritis

slecht zicht

oorsuizen

HSP

chronische pijn

HSS

prikkelbare darmen PDS

burnout

depressie

trauma

verlies

en vele andere klachten en ziekten aangepakt worden. 

Resultaten energetische therapie

goede nachtrust

verlichting van pijn, klachten en ziekten

innerlijke rust

beter kunnen omgaan met tegenslagen

je herkent je grenzen

je kunt je grenzen duidelijk aangeven

meer zelfvertrouwen

meer energie

meer kracht

goed gevoel van eigenwaarde

positieve levenshouding

inzicht in jezelf en je leven

algeheel gevoel van welzijn en geluk

minder angst en onrust bij kinderen

verbeterd gedrag bij dieren

Werkwijze van een energetische behandeling

We starten met een intake, waarna we jouw hulpvraag bespreken. Na het gespreksgedeelte neem je geheel gekleed plaats op een behandeltafel. Tijdens de energetische behandeling maak ik gebruik van de overal en altijd aanwezig zijnde helende, universele energie en geef ik deze door naar jouw lichaam en energieveld, door middel van het sturen van de energie via mijn handen, lichte aanrakingen, strijkbewegingen en bepaalde grepen. Ik kan energie toevoegen of afvoeren in het energieveld, de energiecentra en –banen. Hiermee worden jouw blokkades opgeheven en de energiestroom hersteld, waardoor jouw zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd.

Energetische Therapie

 

Ik benader klachten op een holistische manier. Dat betekent dat ik kijk naar de mens als geheel. Niet alleen naar de symptomen van het lichaam (pijn en ongemak) of de geest (onrust, stress etc.) maar vooral op welk gebied de oorzaak ligt van de klacht, zodoende deze aan te pakken voor een blijvend resultaat op herstel van de klacht.

Daarnaast help ik om een bewustzijnsverandering op gang te brengen, zodat het herstel en de resultaten blijvend zullen zijn. Het hele proces is erop gebaseerd dat je weer in je kracht komt te staan en de regie kan (her)nemen over je eigen leven.

 

“Energetische therapie doorkruist of vervangt de behandelingen van een arts niet. Het is raadzaam je arts hiervan op de hoogte te houden.”  

Investering, kosten energetische behandeling

live/online/op afstand

​Energetische behandeling per uur: € 75,- (*)(**)

(*) Voor behandelingen bij jou aan huis of op een andere locatie op jouw verzoek wordt er reistijdvergoeding per retour berekend. Reistijdvergoeding: per retour van en naar Saeftinge 29 te Haarlem: €15,- per kwartier of deel daarvan. plus eventuele parkeerkosten.

 

(**) Vergoeding door zorgverzekeraars.

Vergoeding is afhankelijk van de zorgverzekeraar en het door jou afgesloten verzekeringspakket in de aanvullende verzekering. Ik adviseer je daarom altijd zelf te informeren over afgesproken polisvoorwaarden bij jouw zorgverzekeraar. Deze vergoedingen zijn niet van invloed op de eigen bijdrage of eigen risico.. Ik ben een Registertherapeut aangesloten bij beroepsvereniging de VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijzen). Alleen behandelingen van Registertherapeuten komen voor vergoeding van de zorgverzekeraar in aanmerking.

 

Gun jezelf een cadeau vol rust en energie en heel jouw lichaam en geest!

Contact

Wil je een energetische behandeling boeken, meer informatie of heb je een vraag? Laat dan je gegevens achter op het contactformulier, zodat ik zo snel mogelijk contact met je kan opnemen of maak gebruik van de chat, Vaak ben ik live aanwezig (de chat is geen computer). Uiteraard kun je me ook direct e-mailen naar info@joyceromkes.com of bellen/whatsappen op 06 - 1038 1039. Je kunt onder in beeld ook de chat gebruiken om te whatsappen. Ik ontvang dan jouw bericht direct via mijn telefoon. 

Wat zeggen cliënten?

"Mijn eerste afspraak met Joyce voor een energetische behandeling vergeet ik nooit meer."

Het was het begin van een nieuw leven met mezelf. Stress, vermoeidheid, het gevoel geen vat op mijn leven te hebben en burnout klachten waren de aanleiding om een afspraak te maken. Ik hoopte op een wonder van buitenaf en dacht met een energetische behandeling een kant en klaar pakketje van Joyce te krijgen, zodat datgene waar ik tegen aan liep opgelost werd.

Ik heb iets heel anders en veel mooiers gekregen van Joyce door het ontvangen van de energetische behandelingen en fijne gesprekken. Ik heb geleerd mijn eigen verantwoordelijkheid te nemen, eerlijk te zijn naar mezelf en van daaruit dingen te veranderen vanuit mezelf. Joyce heeft de gave om een veilige sfeer te creëren waarin alles welkom is en er mag zijn. Zij stelt tijdens een gesprek precies de goede vragen, raakt mij en brengt mij hierdoor naar de kern.

Joyce is open en eerlijk, soms confronterend en dit altijd met de voelbare liefdevolle intentie om te helpen. De energetische behandeling van Joyce sluit aan bij  hetgeen, waarover gesproken is. Joyce heeft niet alleen gekeken en geluisterd naar mijn stress verhaal en alleen die klachten behandeld. Zij heeft mij gezien als mens in het geheel en dat talent is heel waardevol. Joyce heeft mij voorgesteld om met haar te gaan sporten naast de energetische therapie in de vorm van personal training.

Ik had flink overgewicht en sporten was een ver van mijn bed show geworden en ik voelde wat dit voorstel met mij deed. Ik wilde graag en durfde niet uit schaamte voor mijn lichaam. Joyce motiveerde mij en ik heb de stap genomen. We zijn begonnen met wandelen en trainen en nu doe ik een complete workout. Het voelde heel veilig en vertrouwd om ook dit met Joyce te doen.

Ik heb kracht en zelfvertrouwen ontwikkeld. Mijn lichaam is veranderd, slanker en sterker geworden en voelt weer verbonden met mezelf. Ik voel mij een ander mens, veel gelukkiger, gezonder, zelfverzekerder en tegelijk zachter en liefdevoller voor mezelf en mijn omgeving door de fijne energie die stroomt in mezelf.

Een kant en klaar pakketje was het niet. Het was en is een mooie weg van leren, zien, voelen en eerlijkheid. Eerlijk zijn naar mezelf en zo steeds verder naar de kern van wie ik ben en van daar uit mijn leven gaan leven. Een energetische behandeling van Joyce is iedere keer een intens moment voor mezelf waar ik energie voel stromen, van geniet, ontspan en loslaat en daarna de ruimte voel waar de nieuwe liefdevolle energie stroomt die zij met mij deelt. 

Marriëlle S.

Logo JR (transparant).PNG
Logo JR (transparant).PNG
Logo JR (transparant).PNG
Medium Consult Joyce Romkes

Medium Consult

Diep inzicht in jezelf, jouw situatie en groeimogelijkheden.

logo goud en transparant - kopie.png
Bachbloesem Therapie Joyce Romkes

Bachbloesem Therapie

Negatieve emoties maken plaats voor positiviteit.

logo goud en transparant - kopie.png
Klankschaal Klankgenezing

Klankschaalmassage

Voor diepe ontspanning van lichaam en geest.

logo goud en transparant - kopie.png
Yoga Meditatie Mindfulness Joyce Romkes

Yoga en Mindfulness

Aandacht en inzicht voor lichaam en geest. Terug naar je natuurlijke staat.

logo goud en transparant - kopie.png
Huisreiniging medium Joyce Romkes

Huisreiniging

Jouw huis of bedrijf weer rustig en vol positieve energie.

logo goud en transparant - kopie.png
Personal Life Coach Joyce Romkes

Personal Life Coach

Voor inzicht en advies voor al jouw vragen en doelstellingen.

logo goud en transparant - kopie.png
Intuïtieve Trainingen Joyce Romkes

Intuïtieve Trainingen

Word de beste versie van jezelf. De start van een boeiende reis.

logo goud en transparant - kopie.png
Personal Training Joyce Romkes

Personal Training

Voel je beter: meer conditie, kracht, flexibiliteit, coördinatie en stabiliteit.

logo goud en transparant - kopie.png
bottom of page