top of page
Achtergrond Joyce Romkes
Logo JR (transparant).PNG
Joyce Romkes.jpg

Wat ik doe

Mijn naam is Joyce en woon in Haarlem. Ik coach, train, read (lees) en behandel energetisch, kinderen en volwassenen (dieren zijn ook welkom). Daarnaast reinig ik huizen energetisch, ben ik trainer in intuïtie (mindfulness), yoga en meditatie en ben ik personal trainer. Mijn kracht ligt dan ook in mijn multi disciplines. Op zowel fysiek, mentaal en spiritueel vlak kan ik jou begeleiden op de best passende manier. Al mijn werkzaamheden zijn gericht zowel op particulieren, groepen als op bedrijven. De workshops kunnen naar aanvraag op maat gemaakt worden en kunnen live, online, livestream, per mail of telefonisch of zelfs op afstand plaatsvinden. Boek nu een sessie of workshop en ervaar zelf de kracht ervan!

Opleidingen

Ik ben afgestudeerd CAM therapeute (Complementary and Alternative Medicine) aan de 4 jarige HBO opleiding Instituut CAM te Utrecht met als vakdiscipline energetisch therapeute.

Daarnaast heb ik vele opleidingen en cursussen gevolgd ter ontwikkeling van mijn mediamieke talenten.

De 3 jarige opleiding aan de Academie Voor Mediumschap in Naarden en de opleiding tot paranormaal genezer (aura- en chakra healing, magnetiseren en Bachbloesemtherapie) aan het CIVAS,

Diverse cursussen mediumschap aan het Arthur Findlay College in Stansted (UK) en demonstrating mediumship aan de Zwanenhof in Zenderen (NL).

Ik ben gecertificeerd Shamballa basic master healer en ik ben een gecertificeerd Hatha yoga, Yin yoga en Nidra yoga teacher.

Op sportgebied ben ik gecertificeerd trainer in de AALO Master & manager en de AALO presenter opleiding. Ben ik gecertificeerd Pilates, Kickfun advanced, Cycling en fitness instructrice.

Ik heb 30 jaar ervaring in begeleiding, training en coaching op fysiek en mentaal gebied en ruim 10 jaar ervaring in begeleiding op spiritueel gebied van individuen, groepen en bedrijven.

 

Persoonlijk

Geboren te Haarlem, waarna ik ben verhuisd naar het rustige Drenthe. Na mijn opleiding aan het atheneum te hebben afgemaakt ben ik terug verhuisd naar Haarlem. Mijn leven na school begon eigenlijk direct met een carrière in 2 van mijn grootste hobby's; dansen en sporten.

 

Na vele jaren dansoptredens in binnen- en buitenland, sportopleidingen en het geven van groepslessen en personal training heb ik een omslag gemaakt. Door de vele spirituele ervaringen gedurende mijn leven en een erg stressvolle periode, waardoor ik in een burnout belandde kwam ik tot het besef dat ik hoog sensitief ben en daarmee op een hele mooie manier mensen kan begeleiden. Ik ontdekte mijn gaven als medium en ben deze gaven als medium en energetisch therapeut gaan ontwikkelen om op deze manier mensen te begeleiden naar rust, gezondheid en geluk, hun ware zelf. Ik combineer nu al mijn talenten en ervaringen op fysiek, mentaal en spiritueel gebied in één pakket wat een complete meerwaarde heeft voor mijn cliënten.

Diensten

Energetische Therapie Joyce Romkes

Energetische Therapie

Voor klachten op fysiek mentaal of emotioneel gebied.

logo goud en transparant - kopie.png
Huisreiniging medium Joyce Romkes

Huisreiniging

Jouw huis of bedrijf weer rustig en vol positieve energie.

logo goud en transparant - kopie.png
Personal Life Coach Joyce Romkes

Personal Life Coach

Voor inzicht en advies voor al jouw vragen en doelstellingen.

logo goud en transparant - kopie.png
Intuïtieve Trainingen Joyce Romkes

Intuïtieve Trainingen

Word de beste versie van jezelf. De start van een boeiende reis.

logo goud en transparant - kopie.png
Personal Training Joyce Romkes

Personal Training

Voel je beter: meer conditie, kracht, flexibiliteit, coördinatie en stabiliteit.

logo goud en transparant - kopie.png
Medium Consult Joyce Romkes

Medium Consult

Diep inzicht in jezelf, jouw situatie en groeimogelijkheden.

logo goud en transparant - kopie.png
Bachbloesem Therapie Joyce Romkes

Bachbloesem Therapie

Negatieve emoties maken plaats voor positiviteit.

logo goud en transparant - kopie.png
Klankschaal Klankgenezing

Klankschaalmassage

Voor diepe ontspanning van lichaam en geest.

logo goud en transparant - kopie.png
Yoga Meditatie Mindfulness Joyce Romkes

Yoga en Mindfulness

Aandacht en inzicht voor lichaam en geest. Terug naar je natuurlijke staat.

logo goud en transparant - kopie.png
38.jpg

Zakelijke Workshops

Maak kennis met Mindfulness.

logo goud en transparant - kopie.png

Contact met Joyce Romkes

Wilt u een afspraak, meer informatie of heeft u een vraag. Laat dan uw gegevens achter, zodat ik zo snel mogelijk contact met u kan opnemen. Of maak gebruik van de chat, vaak ben ik live aanwezig (de chat is geen computer).

Uiteraard kunt me ook direct e-mailen info@joyceromkes.com of bellen op 06 - 1038 1039.

Bedankt voor de inzending!

bottom of page