top of page
Poort, zon achtergrond 2 (laag).jpg
Logo JR (transparant).PNG
logo goud en transparant - kopie.png

Klankschaalmassage

"Ben je toe aan diepe ontspanning van lichaam en geest?"

ontstaat die zorgt voor algehele diepe ontspanning. Ook worden vaak emoties losgelaten of herinneringen opgeroepen. Door de klanktrillingen worden alle lichaamscellen op een fijne en subtiele manier ontdaan van eventuele blokkades en worden er afvalstoffen losgemaakt. Klankschalen werken van nature harmoniserend en zuiverend waardoor we weer in contact met ons lichaam en emoties komen en je je nadien als herboren voelt, vol nieuwe energie! De trillingen werken lang, soms wel enige dagen, door in ons lichaam, en stellen ons in staat om beter in balans te komen en het zelfgenezend vermogen van het lichaam te versterken. Klankschaalmassage en andere therapievormen zoals energetische therapie kunnen elkaar goed aanvullen. Een klankschaalmassage kan op zichzelf staan maar als er diepgewortelde patronen, die fysieke en mentale problemen kunnen veroorzaken, opgelost dienen te worden is het raadzaam meerdere behandelingen met enige regelmaat toe te passen om daaraan te werken.

Omringd door klank kun je loslaten waar je je mee bezig houdt. Je krijgt weer nieuwe energie en zelfs wanneer je wat sceptisch bent zul je ervaren dat de schalen iets bij je teweeg brengen. Sommige mensen voelen de trillingen oppervlakkig, bij anderen gaan ze meteen ver en voelbaar door het gehele lichaam. Als je je meer ontspant, of meerdere massages ondergaan hebt, zul je merken dat je een diepere ontspanning kunt bereiken.

Voor wie?

Klankschaalmassages zijn bedoeld voor iedereen die toe is aan diepe ontspanning en nieuwe energie. Echter, metaal dat in het lichaam is geplaatst zoals pacemakers of metaal gebruikt ten behoeve van andere chirurgische ingrepen kunnen gaan meetrillen en schade veroorzaken. In dat geval is klankschaal massage af te raden. Ook bij trombose en in de eerste 3 maanden van de zwangerschap raad ik klankschaalmassage af.

 

Mocht je ondanks deze waarschuwingen toch aan een klankschaalsessie mee willen doen dan is dit geheel op eigen risico!

Resultaten van een klankschaalmassage

Klankschaalmassage

Een klankschaal- ontspanningsmassage is een helende massage die diepe ontspanning biedt aan het lichaam. Klankschalen werken van nature harmoniserend en zuiverend. De klank en trilling van klankschalen hebben een diepgaande invloed op je lichaam en kunnen de eigen trilling en frequentie van het lichaam herstellen, waardoor lichamelijke en geestelijke problemen kunnen worden opgelost.

Hoe werkt  een klankschaalmassage?

Ons lichaam bestaat voor 70% uit water, dus trillingen worden prachtig door het hele lichaam overgebracht, waardoor een innerlijke massage

Diepgaande ontspanning

Verbeterde nachtrust

Verbeterde concentratie

Meer energie

Loslaten van blokkades en spanningen

Rust en balans tussen lichaam en geest

 

Verloop van een klankbehandeling

Deze vorm van massage wordt over de kleding heen gegeven. Het enige wat je hoeft uit te doen zijn; schoenen en eventueel een riem of sieraden, die mogelijk teveel met de klankschalen kunnen gaan resoneren. Gemakkelijk zittende kleding wordt aangeraden. Als er behoefte aan is zal ik een dekentje over je heen doen voor warmte of een gevoel van bescherming. De behandeling vindt zowel plaats aan de rug- als voorzijde. De klankschalen worden in de behandelruimte of op of naast je lichaam gezet en rustig aangeslagen of gedraaid met een klopper. Ook kan ik met een klankschaal zachtjes langs je lichaam glijden, waardoor je een subtiele aanraking kunt waarnemen. Je ligt ontspannen met je ogen dicht en voelt de trilling van de klankschaal door je hele lichaam gaan. Het enige wat je hoeft te doen,  is ontspannen en de heerlijke klanken en trillingen op je in laten werken. Een klankschaalmassage wordt  altijd specifiek op jou persoonlijk afgestemd.

Klankmassage

Locatie

Een klankschaalmassage kan alleen live ondergaan worden en dat kan ook aan huis* of op een andere locatie*.

Investering, kosten klankschaalmassage

Het tarief van een klankschaalmassage bedraagt €75,- per uur. (*)

(*) Er wordt reistijdvergoeding per retour berekend voor een klankschaalmassage aan huis of op een andere locatie.

​Reistijdvergoeding per retour van en naar Saeftinge 29 te Haarlem: €15,- per kwartier of deel daarvan. plus eventuele parkeerkosten.

Boek nu jouw ontspanningsmomentje voor je zelf met een persoonlijk afgestemde klankschaalmassage…

Contact

Wil je klankschaal sessies boeken, meer informatie of heb je een vraag. Laat dan je gegevens achter op het contactformulier, zodat ik zo snel mogelijk contact met je kan opnemen. Of maak gebruik van de chat, vaak ben ik live aanwezig (de chat is geen computer). Uiteraard kan je me ook direct e-mailen naar info@joyceromkes.com of bellen op 06 - 1038 1039.

Logo JR (transparant).PNG
Logo JR (transparant).PNG
Logo JR (transparant).PNG
Gradient
Energetische Therapie Joyce Romkes

Energetische Therapie

Voor klachten op fysiek mentaal of emotioneel gebied.

logo goud en transparant - kopie.png
Gradient
Huisreiniging medium Joyce Romkes

Huisreiniging

Jouw huis of bedrijf weer rustig en vol positieve energie.

logo goud en transparant - kopie.png
Gradient
Personal Life Coach Joyce Romkes

Personal Life Coach

Voor inzicht en advies voor al jouw vragen en doelstellingen.

logo goud en transparant - kopie.png
Gradient
Yoga Meditatie Mindfulness Joyce Romkes

Yoga en Mindfulness

Aandacht en inzicht voor lichaam en geest. Terug naar je natuurlijke staat.

logo goud en transparant - kopie.png
Gradient
Medium Consult Joyce Romkes

Medium Consult

Diep inzicht in jezelf, jouw situatie en groeimogelijkheden.

logo goud en transparant - kopie.png
Gradient
Bachbloesem Therapie Joyce Romkes

Bachbloesem Therapie

Negatieve emoties maken plaats voor positiviteit.

logo goud en transparant - kopie.png
Gradient
Intuïtieve Trainingen Joyce Romkes

Intuïtieve Trainingen

Word de beste versie van jezelf. De start van een boeiende reis.

logo goud en transparant - kopie.png
Gradient
Personal Training Joyce Romkes

Personal Training

Voel je beter: meer conditie, kracht, flexibiliteit, coördinatie en stabiliteit.

logo goud en transparant - kopie.png
bottom of page