top of page
Poort, zon achtergrond 2 (laag).jpg
Logo JR (transparant).PNG
logo goud en transparant - kopie.png

Energetische Huisreiniging

"Positieve energie gaat weer stromen, je voelt je weer goed en situaties keren ten goede."

slecht slapen

nachtmerries

vermoeidheid

huilerige, onrustige of angstige kinderen

algeheel gevoel van onbehagen

angstig voelen

onrust

regelmatige onenigheden

veel verdriet of boosheid

onverklaarbare gebeurtenissen (licht, water, geluid, aanrakingen, koude of warmte voelen, dingen die niet op hun plek liggen of omvallen)

dingen die maar niet willen lukken, zoals een verbouwing, verhuizing, huur of koop van je huis, verhuur of verkoop van je huis

goed slapen

meer energie

prettig gevoel in je huis

rustige en tevreden kinderen

innerlijke rust

meer zelfvertrouwen

een vlotte verbouwing

snelle verkoop van je huis

snelle verhuur van je huis

prettige intrek in je nieuwe huis

RESULTAAT van een energetische huisreiniging:

Woning

Soms is het heel duidelijk dat je huis, appartement of bedrijf energetisch verontreinigd is, maar het is vaker heel lastig om het te herkennen. De energie van een verontreinigd huis kan heel subtiel werken, waardoor het net lijkt alsof de dingen die jou nadelig beïnvloeden, bij het normale leven horen. Want iedereen heeft immers wel eens tegenslag, is ziek of zit niet lekker in z’n vel. Vooral kinderen, indien aanwezig in huis, geven vaak als eerste de duidelijke tekenen dat er “iets” niet helemaal pluis is. Zij zien of ervaren enge dingen, slapen slecht en worden onrustig en huilerig.

 

Waarom een huis of bedrijfspand reinigen?

Gevoelige mensen, kinderen en dieren kunnen onbewust een onbestemd gevoel ervaren, zodra ze een pand, ruimte of gebied betreden. Een energetische reiniging van huis, pand of gebied is raadzaam en zeker geen overbodige luxe als je het volgende herkent:

Energetische huisreiniging medium Joyce Romkes

Voel je je onprettig in een bepaalde ruimte of gebeuren er vreemde en onverklaarbare dingen in huis of in je bedrijf? Of heb je het gevoel dat er “iets” aanwezig is of iets maar niet wil lukken? Als medium kan ik het huis of de (bedrijfs)ruimte als het ware lezen en deze energetisch reinigen.

 

Een  energetische huisreiniging zorgt ervoor dat de oude als negatief ervaren  energieën opgeruimd worden en er weer positieve energie kan gaan stromen in je huis, ruimte of bedrijfspand. Je zult dit ervaren, doordat alles lichter, prettiger en warmer aan zal voelen en relaties en situaties soepeler zullen verlopen.

Bedrijf

Herkent u in uw bedrijf het volgende?

RESULTAAT van een energetische bedrijfsreiniging:

onvoldoende omzet bedrijf

hoog ziekteverzuim

hoog personeelsverloop

strijd tussen collega's en/of management

gedemotiveerd personeel

lage productiviteit

vermoeidheid na de werkdag

veel verdriet of boosheid

moeizame verkoop of verhuur van uw bedrijfspand

positieve cashflow

verhoogde omzet

laag ziekteverzuim

laag personeelsverloop

harmonie tussen collega's en/of management

gemotiveerd personeel

hoge productiviteit

meer energie na een werkdag

snelle verkoop of verhuur van uw bedrijfspand

Oorzaken van een energetisch verontreinigd huis of aanwezigheid

Een onbestemd gevoel, zonder te weten waar dit nu precies vandaan komt kan verschillende oorzaken hebben. In oude, maar ook nieuwe huizen en panden kunnen, als negatief , zwaar en beklemmend ervaren, energieën aanwezig blijven of zijn van (oude) bewoners, bezoekers of medewerkers, vroegere (nare) gebeurtenissen of spirits en entiteiten (zgn. geesten).

Negatieve emoties of emotionele gebeurtenissen, zoals woede, ergernis, depressie, stress, verdriet, angst, irritatie, frustratie, verlies en trauma kunnen de energie blokkeren en maken tijdens en na de energetische reiniging plaats voor doorstromende positieve energie… en dat voel je!

Het is dan ook raadzaam met enige regelmaat, net als de voorjaarsschoonmaak, je huis energetisch te laten reinigen.

Energetsiche huisreiniging door medium Joyce Romkes

Over mij – medium Joyce Romkes

Mijn naam is Joyce Romkes. Sinds ik mij kan herinneren kan ik de gevoelens en intenties van mensen aanvoelen en contact maken met andere dimensies. Ik kijk, luister en voel als het ware met ze mee. Ik voelde dat er altijd iemand bij me was, een soort aanwezigheid. Na vele spirituele ervaringen en gebeurtenissen kreeg ik in mei 2007, terwijl ik op mijn balkon zat te mijmeren, bezoek van een levensgrote energie in de vorm van een engel. De energie was net zo groot als de boom in het gras tussen de gebouwen waar ik woonde. Ik dacht nog even dat ik het me verbeeldde, maar ik voelde en zag het toch echt! Ik voelde een onverklaarbare, intense rust over mij komen en voelde mij beschermd en veilig.

De volgende ochtend belde mijn zusje op dat mijn moeder met spoed naar het ziekenhuis was gebracht. Mijn moeder overleed die dag. De komst van de engel de avond ervoor had mij echter gerustgesteld dat het tijd was voor mijn moeder om te gaan en dat ze in goede handen is en er goed voor haar en mij gezorgd zal worden. Ik ben mij vanaf die dag gaan richten op het verder ontwikkelen van mijn spirituele gaven. Ik leerde de taal van de andere dimensie beter te begrijpen en te beheersen. Door middel van huisreinigingen en het maken van contact met zogenaamde spirits, geesten, entiteiten en overledenen kan ik mijn cliënten begeleiden, adviseren en boodschappen doorgeven van de ene dimensie naar de aardse dimensie. Zo ontstaat er weer een positieve flow in je huis of bedrijf.

 

Opleiding

Mediamieke-, healing-, trance en demonstrating mediumship (groepsdemonstraties contact maken met overledenen) trainingen heb ik gevolgd aan het Arthur Findlay college in Stansted (UK) en De Zwanenhof in Zenderen (NL). Ik heb de 3-jarige opleiding mediumschap gevolgd in Naarden. Op het gebied van energie voelen, zien en sturen ben ik afgestudeerd CAM therapeute (Complementary and Alternative Medicine) aan de 4-jarige HBO opleiding Instituut CAM te Utrecht met als vakdiscipline energetisch therapeute. Tevens ben ik gediplomeerd paranormaal genezer welke bestaat uit de onderdelen aura & chakrahealing, Bachbloesem en magnetiseren.

Werkwijze huisreiniging of bedrijfsreiniging

We maken een afspraak, zodat ik naar het adres kan komen om het huis of pand te lezen en te reinigen. De gemiddelde duur van een eengezinswoning is 1,5 uur. De gemiddelde duur van een bedrijfspand hangt af van de oppervlakte en aantal ruimtes. Dit kan variëren van 1,5 uur tot 5 á 6 uur. Voordat ik begin met het lezen en het energetisch reinigen van de ruimtes, vraag ik in een kort gesprek wat er zoal globaal ervaren wordt. Vervolgens zal ik met nader te bepalen middelen, zoals witte salie, palo santo, bepaald geluid, intentie en door te communiceren met de aanwezige energie door het huis lopen en het huis of bedrijfspand reinigen. Tijdens de reiniging krijg ik door contact te maken met de aanwezige energie de nodige informatie binnen.

Werkwijze energetische huisreiniging medium Joyce Romkes

Na de reiniging vertel ik in een consult wat ik in het huis heb waargenomen, wat er op dat moment belangrijk is en bespreken we eventuele nazorg (indien nodig) mogelijkheden.

Locatie

Huis- en bedrijfspand reinigingen kunnen overal ter wereld geboekt worden*. De energetische reinigingen kunnen live* maar ook online of op afstand gedaan worden.

De energetische reiniging wordt uitgevoerd volgens de laatste COVID-19 maatregelen.

 

Investering, kosten energetische huisreiniging

Woning

€180,-, de duur is gemiddeld 1 à 1,5 uur en exclusief reistijdvergoeding, zie hieronder.


Reistijdvergoeding
Er wordt reistijdvergoeding per retour berekend naar het te reinigen adres.
Reistijdvergoeding per retour van en naar Saeftinge 29 te Haarlem: €15,- per kwartier of deel daarvan. plus eventuele parkeerkosten. Parkeerkosten zijn parkeerkosten voor 2 uur, in verband met uitloop en loopafstand. Tarief dichtstbijzijnde beschikbare parkeermogelijkheid.

Voorbeelden reistijdvergoeding zonder parkeerkosten met Google Maps:

 • Zandvoort : Van Saeftinge 29, Haarlem naar te reinigen adres Raadhuisplein 16, Zandvoort. Enkele reis 18 minuten. Retour 36 minuten:

  • 36 minuten: 3 x €15,- = €45,- exclusief eventuele parkeerkosten.

  • (Totaal huisreiniging op dit adres: €150,- + €45,- = €195,- plus eventuele parkeerkosten)

 • Amsterdam Zuid : Van Saeftinge 29, Haarlem naar te reinigen adres President Kennedylaan 923, Amsterdam. Enkele reis 23 minuten. Retour 46 minuten:

  • 46 minuten: 4 x €15,- = €60,- exclusief eventuele parkeerkosten.

  • (Totaal huisreiniging op dit adres: €150,- + €60,- = €210,- plus eventuele parkeerkosten)

 • Utrecht : Van Saeftinge 29, Haarlem naar te reinigen adres Korte Minrebroederstraat, Utrecht. Enkele reis 50 minuten. Retour 100 minuten:

  • 100 minuten: 7 x €15.- = €105,- exclusief eventuele parkeerkosten.

  • (Totaal huisreiniging op dit adres: €150,- + €105,- = €255,- plus eventuele parkeerkosten)

N.B.: Alle bovengenoemde bedragen zijn inclusief 21% btw.

Bedrijfspand

De hoogte van uw investering is afhankelijk van de locatie, oppervlakte en het aantal ruimtes. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Twijfel niet langer en ervaar weer rust en positiviteit in uw huis, bedrijf, lichaam en leven!

Boek nu jouw energetische huis- of bedrijfsreiniging.

Contact

Wil je een huis- of bedrijfsreiniging boeken, meer informatie of heb je een vraag. Laat dan je gegevens achter op het contactformulier, zodat ik zo snel mogelijk contact met je kan opnemen. Of maak gebruik van de chat, vaak ben ik live aanwezig (de chat is geen computer). Uiteraard kan je me ook direct e-mailen naar info@joyceromkes.com of bellen op 06 - 1038 1039.

Logo JR (transparant).PNG
Logo JR (transparant).PNG
Logo JR (transparant).PNG
Energetische Therapie Joyce Romkes

Energetische Therapie

Voor klachten op fysiek mentaal of emotioneel gebied.

logo goud en transparant - kopie.png
Huisreiniging medium Joyce Romkes

Huisreiniging

Jouw huis of bedrijf weer rustig en vol positieve energie.

logo goud en transparant - kopie.png
Personal Life Coach Joyce Romkes

Personal Life Coach

Voor inzicht en advies voor al jouw vragen en doelstellingen.

logo goud en transparant - kopie.png
Yoga Meditatie Mindfulness Joyce Romkes

Yoga en Mindfulness

Aandacht en inzicht voor lichaam en geest. Terug naar je natuurlijke staat.

logo goud en transparant - kopie.png
Medium Consult Joyce Romkes

Medium Consult

Diep inzicht in jezelf, jouw situatie en groeimogelijkheden.

logo goud en transparant - kopie.png
Bachbloesem Therapie Joyce Romkes

Bachbloesem Therapie

Negatieve emoties maken plaats voor positiviteit.

logo goud en transparant - kopie.png
Intuïtieve Trainingen Joyce Romkes

Intuïtieve Trainingen

Word de beste versie van jezelf. De start van een boeiende reis.

logo goud en transparant - kopie.png
Personal Training Joyce Romkes

Personal Training

Voel je beter: meer conditie, kracht, flexibiliteit, coördinatie en stabiliteit.

logo goud en transparant - kopie.png
bottom of page