Poort, zon achtergrond 2 (laag).jpg
Logo JR (transparant).PNG
logo goud en transparant - kopie.png

Personal life en spiritueel Coaching

"Zet jezelf weer in jouw kracht."

Met andere woorden, voor alle soorten vragen en doelstellingen! Niets is te gek.

 

Voor wie?

✽ Particulieren

Voor een versnelde persoonlijke groei en het bereiken van jouw doelstelling hoef je niet het wiel zelf of opnieuw uit te vinden. Iedereen heeft leraren nodig om te ontwikkelen. De investering in jezelf is het enige wat je mee kunt nemen en blijvend is de rest van jouw leven. Gun je zelf de ervaring en kracht van persoonlijke coaching.

 Groepen

Coaching voor groepen is een grote meerwaarde voor iedere deelnemer zijn of haar ontwikkeling. Je leert met elkaar en van elkaar door middel van doelgerichte oefeningen, waardoor er inzicht ontstaat in situaties waar je tegenaan loopt of hoe je je doelstelling kunt bereiken.

✽ Bedrijven

Voor iedere bedrijf spelen er bewust of onbewust thema’s binnen het bedrijf, waardoor er dingen als gemotiveerd personeel, hoge productiviteit, een prettige werksfeer of een opbouwende communicatie geblokkeerd kunnen raken. Bedrijfscoaching is erop gericht om deze thema’s aan het licht te brengen en te transformeren, zodat de flow binnen uw bedrijf zich kan herstellen.

Verschillende soorten coachingstrajecten

Rock Maze

Heb je het idee dat je vastloopt? Voel je je onrustig en heb je het gevoel dat er iets moet veranderen? Zit je met een situatie waar je maar niet uitkomt? Ben je ondernemer en is je bedrijf toe aan een reset en weet je niet goed wat daar voor nodig is?

 

Coaching kan jou helpen om inzicht te krijgen, waarom je maar niet verder komt, waar die onrust en vicieuze cirkel vandaan komt en hoe je daar vervolgens verandering in kunt brengen.

Wanneer coaching?

Coaching is zinvol in iedere situatie waarover jij een vraag hebt. Bijvoorbeeld bij:

Omgaan met verandering, stress, ziekte, trauma of verlies. Voor balans en innerlijke rust.

Persoonlijke kwaliteiten leren kennen en benutten  (bijv. carrière). Voor een vervuld leven.

Gezonde levensstijl toepassen  (voedings- en bewegingsadvies). Voor meer energie en welzijn.

Persoonlijke valkuilen leren kennen. Om te kunnen groeien in en te bereiken wat je graag wilt.

Familie, gezin, relatie, opvoeding, financiën, werk en ondernemen.

Particulieren:

loopbaan coaching

burnout coaching

persoonlijke groei coaching

familie en relatie coaching

psychologische coaching

re-integratie coaching

health coaching

trauma coaching

kinder coaching

HSP coaching

RESULTAAT van een coachingtraject:

duidelijkheid in jouw talenten en jouw weg

harmonie en rust in jezelf

terugkeer naar je kern

harmonieuze relaties

inzicht in jezelf en groei

weer aan de slag kunnen

verbeterde gezondheid en energie

heling van lichaam en geest

je kind weer blij en gelukkig

vol vertrouwen in de wereld staan

Ondernemers en bedrijven

(persoonlijk) leiderschap coaching

personeel motivatie coaching

herstructurering coaching

communicatie en relatie coaching

effectiviteit coaching

productiviteit coaching

bedrijfsmentaliteit coaching

health coaching

mindfulness coaching

RESULTAAT van een coachingstraject:

de leider zijn die je wilt zijn

gemotiveerd personeel

de juiste structuur binnen je bedrijf

sterke onderlinge relaties

hoge effectiviteit

hoge productiviteit

hoge loyaliteit medewerkers

gezonde medewerkers

blije en tevreden medewerkers

Personal life coach Joyce Romkes

Over mij – Life/spiritueel Coach en Mindfulness Trainer

Gedurende mijn leven heb ik al heel wat minder leuke dingen meegemaakt op allerlei gebieden. Van familie, verlies, trauma, ziekte, werk en ondernemen tot relaties en spirituele ervaringen. Door de ontwikkelingen die ik heb doorgemaakt op ieder van deze gebieden en een reis te maken terug naar mijn kern ben ik ervaringsdeskundige op het blootleggen van oude patronen en het toepassen van de benodigde stappen om jezelf, je bedrijf en je leven weer in balans te brengen. Ik kijk niet alleen naar de vraag waar je mee rondloopt, maar zal dieper ingaan op de achtergronden van jou en jouw leven en de oorzaken aanpakken, waardoor je blijvend de benodigde, blijvende resultaten zult boeken.

 

Door mijn achtergrond, opleidingen en ervaring in het coachen op het gebied van sport en spirit heb ik een totaalpakket te bieden op fysiek, mentaal en spiritueel vlak. Mijn opleidingen zijn dan ook divers. Coaching opleiding bij Essence. Sportopleidingen die ik heb gevolgd in begeleiding en coaching bij AALO, diploma Master & Manager en jaarlijkse bijscholingen sinds 1993. Ik ben gediplomeerd energetisch therapeute, waarvoor ik een vierjarige HBO studie aan het CAM in Utrecht heb gevolgd. Hier leer je mensen te begeleiden door middel van het lezen van de energie, waardoor ik thema’s kan herkennen en om kan zetten naar inzicht en een positieve verandering bij de cliënt en in bedrijven. Het mooie hiervan is dat het toepasbaar is op ieder gebied en op iedere persoon en situatie. Ook hier is jaarlijkse bijscholing van groot belang.

 

Het bijzondere pluspunt dat ik te bieden heb als coach is mijn gave om als medium snel te kunnen zien wat er ten grondslag ligt aan de hulpvraag van mijn cliënten. Doordat ik ook als medium werk en de energie kan voelen en kan lezen van mijn cliënten kan ik dingen zien uit het verleden, heden en mogelijkheden voor de toekomst. Op deze manier kan ik jou als cliënt net even dat missende puzzelstukje aanreiken.Buiten mijn opleidingen vind ik zelf de genoten ervaring sinds 1993 het meest van belang en waardevol, omdat ik nu eenmaal het meest heb geleerd door te begeleiden en te coachen, het gewoon te doen! Op deze manier leer ik het best met allerlei verschillende mensen en situaties om te gaan en de daarbij, individueel passende weg te bewandelen in een coachingstraject.

Werkwijze van een coaching traject

  • Kennismaken; In een introductie zullen we je motivatie, achtergrond, persoonlijkheid en doelstelling bespreken om globaal helder te krijgen welke stappen te ondernemen en in wat voor tijdspanne.

  • Vraagstuk bespreking; In deze fase bespreken we de kern van het vraagstuk, om helder te krijgen wat precies je doelstelling is. Is het de doelstelling of vraagstuk, waarvoor je denkt een oplossing te zoeken of is het een doelstelling die zich op de achtergrond, onbewust afspeelt?

  • Oorzaken opsporen d.m.v. onderzoek in de binnen en buitenwereld; In deze fase onderzoeken we samen wat de patronen zijn binnen in jou en in jouw omgeving, die tot het vraagstuk hebben geleid.

  • Begeleiding in verder zelfonderzoek; Zelfonderzoek is vaak niet waar we zin in hebben en we hebben er allemaal een soort weerstand tegen. Echter is deze stap van groot belang om uit je comfortzone te kunnen komen. Zelfonderzoek vergroot je zelfkennis en daarmee verkrijg je inzicht in jezelf en jouw aangeleerde patronen, die niet meer voor je werken, om weer verder te kunnen groeien. Door middel van specifieke technieken en vraagstellingen begeleid ik jou hierin. Jezelf open stellen en bereid zijn kritische vragen eerlijk te beantwoorden is hierin” key”.

Image by Miguel Bruna
  • Aanreiken van tools om resultaten te boeken richting de oplossing van het vraagstuk en het bereiken van de doelstelling; Nadat je inzicht hebt verkregen in jouw patronen die niet meer voor je werken, zal ik verschillende scenario’s aanreiken die je kunt gaan gebruiken. Het te bewandelen pad hierin is voor een ieder anders. We bespreken welk pad het beste bij jou past en voor jou zal werken. Wat is jouw manier? Wat voelt wel goed en wat voelt niet goed bij jouw persoonlijkheid.

  • Succesvol leren implementeren van de aangereikte tools; Door middel van praktisch toe te passen oefeningen en opdrachten, speciaal gericht op jouw manier van zijn en manier van zelfontplooiing.

  • Evaluatie implementatie; In deze fase evalueren we hoe je de toegepaste tools hebt ervaren. Wat er wel werkt en wat er niet werkt voor jou en waarom wel of niet. Vanuit dit resultaat kunnen we bijsturen waar nodig tot je klaar bent om volledig zelf weer vol vertrouwen aan het stuur te gaan staan.

Locatie

De coaching kan live op locatie of aan huis, online of telefonisch gegeven worden. Coaching vindt plaats volgens de laatste COVID-19 maatregelen.

Investering, kosten coaching

Particulieren

Coaching per uur : € 80,- (*)

Groepen 5-30 personen

Coaching per uur : € 400,- ex btw 21% (*)

Coaching 1,5 uur :  €575,- ex btw 21% (*)

Coaching 2 uur : €750,- ex btw 21% (*)

(*) Er worden reiskosten berekend indien coaching op locatie of aan huis plaatsvindt.
Reiskosten per retour van en naar Saeftinge 29 te Haarlem: €12,50 per kwartier of deel daarvan plus €0,25 cent per kilometer plus eventuele parkeerkosten.

 

Bedrijven

Uw investering (kosten) is afhankelijk van de grootte van uw bedrijf, tijdsduur, aantal werknemers en hulpvraag. Neem daarom vrijblijvend contact op voor een offerte.                                                         

Wil je groeien? Wil je anders? Wil je beter? Kom dan nu uit je comfortzone en boek nu de eerste sessie van jouw groeitraject óf neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking om te kijken of ik iets voor jou kan betekenen.

Contact

Wil je coaching sessies boeken, meer informatie of heb je een vraag. Laat dan je gegevens achter op het contactformulier, zodat ik zo snel mogelijk contact met je kan opnemen. Of maak gebruik van de chat, vaak ben ik live aanwezig (de chat is geen computer). Uiteraard kan je me ook direct e-mailen naar info@joyceromkes.com of bellen op 06 - 1038 1039.

Logo JR (transparant).PNG
Logo JR (transparant).PNG
Logo JR (transparant).PNG
Energetische Therapie Joyce Romkes

Energetische Therapie

Voor klachten op fysiek mentaal of emotioneel gebied.

logo goud en transparant - kopie.png
Huisreiniging medium Joyce Romkes

Huisreiniging

Jouw huis of bedrijf weer rustig en vol positieve energie.

logo goud en transparant - kopie.png
Personal Life Coach Joyce Romkes

Personal Life Coach

Voor inzicht en advies voor al jouw vragen en doelstellingen.

logo goud en transparant - kopie.png
Yoga Meditatie Mindfulness Joyce Romkes

Yoga en Mindfulness

Aandacht en inzicht voor lichaam en geest. Terug naar je natuurlijke staat.

logo goud en transparant - kopie.png
Medium Consult Joyce Romkes

Medium Consult

Diep inzicht in jezelf, jouw situatie en groeimogelijkheden.

logo goud en transparant - kopie.png
Bachbloesem Therapie Joyce Romkes

Bachbloesem Therapie

Negatieve emoties maken plaats voor positiviteit.

logo goud en transparant - kopie.png
Intuïtieve Trainingen Joyce Romkes

Intuïtieve Trainingen

Word de beste versie van jezelf. De start van een boeiende reis.

logo goud en transparant - kopie.png
Personal Training Joyce Romkes

Personal Training

Voel je beter: meer conditie, kracht, flexibiliteit, coördinatie en stabiliteit.

logo goud en transparant - kopie.png