top of page
Poort, zon achtergrond 2 (laag).jpg
Logo JR (transparant).PNG
logo goud en transparant - kopie.png

Medium consult: reading & contact met overledenen

"Dieper inzicht in jezelf en jouw levensvragen."

Wat is een reading / medium consult?

Een reading, of ook wel medium consult genoemd, is een gesprek, waarbij ik jouw energie als cliënt als het ware zal lezen. Door mij af te stemmen met mijn eigen energie op die van jou krijg ik informatie binnen op verschillende manieren. Dat kan zijn doordat ik dingen zie, hoor, voel of gewoon weet. Deze dingen kunnen uit het verleden, heden of de toekomst komen. Dat klinkt misschien raar, maar als je op een dag beseft dat tijd maar een verzinsel is en tijd eigenlijk niet bestaat, is het niet zo gek dat al deze informatie in het nu beschikbaar is in de energie en dus ook in die van jou. Op deze manier kan ik de vragen die je bewust of onbewust hebt beantwoorden door jou inzicht te geven in jezelf en je situatie.


Bij een reading waarin ik contact maak met overledenen stem ik mij af op de energie van de overleden persoon. Dit is een ander soort gevoel voor mij. Het voelt veel zachter en lichter. De boodschappen komen wel op dezelfde manier door, via beelden of geluid, een gevoel of een innerlijk weten wat de boodschappen zijn die ik aan jou door mag geven van een overleden dierbare.

 

Aura reading

Een aurareading is altijd fijn om te doen. Gewoon omdat het leuk is om te horen over jezelf of omdat je vragen hebt over bijvoorbeeld familie, liefde, werk, financiën of gezondheid.
In een aurareading stem ik mij als medium af op jouw energie en vertel jou over jouw verleden, heden en mogelijkheden voor de toekomst.  Aan de hand van deze resultaten zul je een dieper inzicht krijgen in jezelf en jouw leven(svragen). Na een reading ervaar je meer rust, zelfvertrouwen en controle over jouw leven.

 

Contact met overledenen

Heb je nog een vraag aan iemand die is overleden?
Heb je geen afscheid kunnen nemen?
Of wil je gewoon graag even contact maken met iemand die je mist?
Als medium stem ik mij af op de dimensie van het hiernamaals, waardoor ik in contact kan komen met overledenen en hun boodschappen aan jou door kan geven. Het doorgeven van deze boodschappen werkt op een diep helend niveau. De rust in jezelf keert terug, waardoor je het gevoel zult hebben weer verder te kunnen.

 

Psychometrie: Foto, voorwerp of naam reading

Bij psychometreren kun je een foto, voorwerp of naam meenemen naar de readingsessie, van een persoon waar je graag iets over wilt weten. Het kan zijn dat deze persoon in leven is of reeds overleden is. Door mij op de energie van de foto, voorwerp of naam af te stemmen krijg ik boodschappen door die van belang zijn en kan ik deze doorgeven.

 

Babyfluisteraar & kinderfluisteraar

Ervaar je dat je baby of kind veel huilt, slecht slaapt, moe of onrustig is, angstig, regelmatig hoofdpijn of buikpijn klachten heeft, of bepaald gedrag vertoont wat je niet kunt verklaren, en veroorzaakt dat veel stress en onenigheid binnen het gezin? Dan is het verstandig een consult te boeken, waar ik contact zal maken met het kind en de energie in huis. In een consult zal ik vertellen wat de boodschap is en advies geven hoe deze situatie op te lossen is.

 

Dierenfluisteraar

Heb je het gevoel dat er iets aan de hand is met je huisdier? Vertoont hij of zij “vreemd” of ongewenst gedrag? Maak je je zorgen over veranderd gedrag of plast je hond of kat ineens in huis? Ook kan het zijn dat een dier bepaalde klachten heeft maar je niet precies weet wat het nu is. Ook de dokter kan geen uitsluitsel geven soms.
Ook dieren hebben een eigen taal. Zij kunnen helaas niet met ons praten in onze eigen taal. Als medium maak ik contact met dieren om te horen wat er speelt bij hen en zal deze boodschap en adviezen doorgeven in een aansluitend consult.

Voor wie is een reading / medium consult?

Een reading is voor iedereen die vragen heeft op het gebied van:

Paranormaal medium reading en contact met overledenen

Heb je vragen over jezelf en jouw situatie? Kom je niet verder en heb je het gevoel dat je in een kringetje rondloopt? Als medium lees ik als het ware jouw energie of maak ik contact met de energie van een overledene. Een reading is niet alleen hartstikke leuk om te krijgen maar het geeft je tevens het gevoel weer verder te kunnen, doordat je net even dat missende puzzelstukje aangereikt krijgt. Je krijgt weer vat op de situatie waar je graag antwoord op wilt hebben. Heb je een vraag op het gebied van jouw ontwikkeling, je relatie, je werk, jouw bedrijf, financiën, gezondheid, familie of wil je weten hoe het gaat met iemand die is overleden? Kies dan een reading die bij jou past.

relatie

werk en carrière

familie

kinderen

dieren

opvoeding

financiën

gezondheid

wonen

trauma

verlies en rouw

ondernemen

bedrijf en bedrijfsvoering

en meer ...

Op wat voor vlak je dan ook een vraag hebt, alles is welkom! Voor iedereen die wel een beetje reflectie kan gebruiken of inzicht in een bepaalde situatie én voor iedereen die het gewoon een keer leuk of spannend vindt om te doen en te ervaren.

Ik zeg altijd dat een reading een echt cadeautje is voor jezelf. Soms een cadeautje dat je in het begin nog niet weet hoe het precies uit te pakken. Als je het dan uitgepakt hebt, weet je misschien niet wat je precies hebt gekregen en waar het voor is, maar uiteindelijk zul je weten wat het betekent en het zien als een waardevol cadeau dat je jezelf hebt gegeven.

 

Resultaten van een reading / medium & fluisteraar consult

Na een medium consult ervaar je:

meer rust

meer energie

meer zelfvertrouwen

meer controle over je eigen leven

een dieper contact met jezelf en je omgeving

verbeterde relaties

het kunnen maken van de juiste keuzes

meer succes

verbeterde gezondheid

een gevoel van algeheel welzijn

meer inzicht in jouw situatie

meer inzicht in jezelf

verbeterd gedrag bij kinderen en dieren

meer rust bij kinderen en dieren

een goede sfeer in huis

“Het succes van een reading hangt af van verschillende factoren, waaronder het hebben van vooringenomen ideeën, de wil om contact te maken met een specifiek persoon en het zielencontact tussen medium en zitter.”

Medium Joyce Romkes

Over mij – medium Joyce Romkes

Sinds ik mij kan herinneren voel ik de mensen en situaties om mij heen haarfijn aan. Ik voel wanneer iemand verdrietig of boos is, waarom en de oorzaken hiervan. Ik weet het, zonder te weten. Ik krijg bij sommige intense gebeurtenissen in mijn leven voorkennis. Zo voorspelde ik in mijn jeugd bijvoorbeeld de scheiding van mijn ouders en de val van de muur van Berlijn. Dit was niet altijd even gemakkelijk maar naarmate ik groeide en mijzelf en mijn gaven beter leerde begrijpen en er mee om leerde gaan, is het nu een geweldig en zeer welkom aspect in mijn leven waar ik erg dankbaar voor ben. Het beschermt, helpt en begeleidt mij op mijn weg en door mijn gaven te delen met anderen kan ik hetzelfde voor hen doen. 

Boodschappen die ik krijg volg ik op en hebben al menig keer mijn leven gered. Zoals dat ik even moest wachten met inhalen op de weg in de auto. Na 3 seconden kwam er een spookrijder mij tegemoet.
Ik heb altijd het gevoel gehad dat er iemand aanwezig is. Iemand die met me meekijkt, altijd bij mij is en alles ziet wat ik doe. Ik heb altijd een intens gevoel ervaren de wereld beter te willen maken, iedereen te willen helpen, steunen en troosten en bewust te maken van hun binnenwereld. Die drive is mijn zielepad, ik kan niet anders dan te doen wat ik nu doe. De ongeziene dingen te duiden aan de mensen die op mijn pad komen. Door het bieden van inzicht geef ik het licht wat ik ervaar in mijn leven door, zodat ook zij dit licht kunnen gaan ervaren. Zij gaan zichzelf en de dingen die gebeuren beter begrijpen, waardoor alles makkelijker en lichter wordt. Als cliënten zeggen dat ze het gevoel hebben weer verder te kunnen en het leven een stuk lichter aanvoelt, doet mijn hart een dansje. Mission accomplished!

 

Opleiding

Ik heb verscheidene opleidingen en cursussen gevolgd ter ontwikkeling van mijn mediamieke talenten, waaronder de 3-jarige opleiding aan de Academie Voor Mediumschap in Naarden en de opleiding tot paranormaal genezer, die bestaat uit aura- en chakra healing, magnetiseren en Bachbloesemtherapie, aan het CIVAS, Diverse cursussen mediumschap aan het Arthur Findlay College in Stansted (UK) en demonstrating mediumship aan de Zwanenhof in Zenderen (NL) en ben ik afgestudeerd CAM therapeute (Complementary and Alternative Medicine) aan de 4-jarige HBO opleiding Instituut CAM te Utrecht met als vakdiscipline energetische therapie.

Werkwijze reading / medium consult

Nadat we een afspraak hebben gemaakt over de locatie en de wijze van contact (live, online of telefonisch) zal ik je van te voren vragen om niet te veel te vertellen over jezelf en/of de vragen die je hebt. In een aurareading (gaat over jou persoonlijk) zal ik jou vertellen over je verleden, heden en mogelijkheden in de toekomst. Daarbij werkt het voor mij het makkelijkst als ik niets of weinig van jou of je vraag af weet.

Tijdens de reading kun je vragen stellen als je dat wilt en zal ik de boodschappen doorgeven die op dat moment van belang zijn.
In het contact maken met een overledene of via een foto of voorwerp, zal ik je ook vragen van te voren niets of niet veel te vertellen over de persoon waar je graag contact mee wilt hebben.

Werkwijze reading medium consult Joyce Romkes

Tevens vraag ik je om de boodschappen die ik doorgeef slechts te beantwoorden met ja, nee of weet ik niet, zodat de energie goed kan stromen en het contact optimaal zal zijn. Indien je vragen hebt kun je die stellen aan degenen waar je contact mee wilt hebben en zal ik de boodschap doorgeven aan jou. Het is verstandig een pen en papier mee te nemen om wat dingen te kunnen noteren voor jezelf.

Locatie

Een medium consult of reading kan overal ter wereld geboekt worden. De reading kan live maar ook online of op afstand gedaan worden per e-mail, online livestream of telefonisch.

De reading zal plaatsvinden volgens de laatste COVID-19 maatregelen.

Investering, kosten van een reading / medium consult

Reading privé : € 50,- per half uur / € 90,- per uur (*)

Groepsreading tot 10 personen : € 250,- per uur (*)

Groepsreading tot 20 personen : € 400,- per uur (*)

(*) Er wordt reistijdvergoeding per retour berekend voor een reading of consult op locatie of aan huis.

​Reistijdvergoeding per retour van en naar Saeftinge 29 te Haarlem: €15,- per kwartier of deel daarvan. plus eventuele parkeerkosten.

Ervaar de kracht en vernieuwde energie in jezelf en boek nu jouw persoonlijke of groepsreading.

Contact

Wil je een reading / medium consult boeken, meer informatie of heb je een vraag. Laat dan je gegevens achter op het contactformulier, zodat ik zo snel mogelijk contact met je kan opnemen. Of maak gebruik van de chat, vaak ben ik live aanwezig (de chat is geen computer). Uiteraard kan je me ook direct e-mailen naar info@joyceromkes.com of bellen op 06 - 1038 1039.

Logo JR (transparant).PNG
Logo JR (transparant).PNG
Logo JR (transparant).PNG
Energetische Therapie Joyce Romkes

Energetische Therapie

Voor klachten op fysiek mentaal of emotioneel gebied.

logo goud en transparant - kopie.png
Huisreiniging medium Joyce Romkes

Huisreiniging

Jouw huis of bedrijf weer rustig en vol positieve energie.

logo goud en transparant - kopie.png
Personal Life Coach Joyce Romkes

Personal Life Coach

Voor inzicht en advies voor al jouw vragen en doelstellingen.

logo goud en transparant - kopie.png
Yoga Meditatie Mindfulness Joyce Romkes

Yoga en Mindfulness

Aandacht en inzicht voor lichaam en geest. Terug naar je natuurlijke staat.

logo goud en transparant - kopie.png
Medium Consult Joyce Romkes

Medium Consult

Diep inzicht in jezelf, jouw situatie en groeimogelijkheden.

logo goud en transparant - kopie.png
Bachbloesem Therapie Joyce Romkes

Bachbloesem Therapie

Negatieve emoties maken plaats voor positiviteit.

logo goud en transparant - kopie.png
Intuïtieve Trainingen Joyce Romkes

Intuïtieve Trainingen

Word de beste versie van jezelf. De start van een boeiende reis.

logo goud en transparant - kopie.png
Personal Training Joyce Romkes

Personal Training

Voel je beter: meer conditie, kracht, flexibiliteit, coördinatie en stabiliteit.

logo goud en transparant - kopie.png
bottom of page