top of page
Poort, zon achtergrond 2 (laag).jpg
Logo JR (transparant).PNG
logo goud en transparant - kopie.png

Intuïtieve Trainingen

"Word de beste versie van jezelf."

Wanneer doe ik iets vanuit intuïtie en wanneer doe ik dan juist iets, omdat ik bang ben? Bang wat anderen van mij vinden, bang wat er gebeurt als ik iets niet of juist wel doe. In deze training leer je je intuïtie en je angsten te herkennen en het verschil daartussen. Je leert je intuïtie te versterken en deze in te zetten in je persoonlijke groei en ontwikkeling. Belangrijke thema’s van de training zijn gronden, energie stromen, ontdekken van jouw eigen ruimte: je aura, werking en thema’s van de chakra’s, zelfbeeld, wilskracht, emoties, eigen autoriteit zijn, levensthema’s en jouw essentie.

Intuïtieve traing ontwikkeling Joyce Romkes

Heb je dat ook wel eens, of misschien wel heel vaak juist, dat je iets wilt doen en je doet het niet en dan blijkt achteraf dat het beter was geweest als je dat toch had gedaan? Dat is wat je intuïtie jou vertelde. Soms denken we dat het onze verbeelding is of misschien, omdat we bang zijn of om wat voor reden dan ook dat we iets niet doen als we iets voelen wel te moeten doen. Of andersom, dat kan ook.

 

Onze intuïtie is onze leidraad in dit leven en als we daar naar leren luisteren wordt het leven zoveel makkelijker. Maar wat is dan precies intuïtie? Het is dat zachte stemmetje die altijd aanwezig is. Die spreekt uit liefde. Maar soms ben je bang om dat te doen wat je denkt dat het stemmetje zegt.

Intuïtieve trainster Joyce Romkes

Over mij

Sinds ik mij kan herinneren heb ik altijd het gevoel gehad dat er iemand over mijn schouder meekijkt. Dat er aanwezigheid is, het gevoel dat er iemand is die ik niet kan zien. Op een dag moest ik om de één of andere reden mijn ticket naar Stansted, UK omzetten van de ochtend naar de middag, zonder enige aanleiding of reden, deed ik dat, ondanks dat het mij 50 euro kostte en ik niet wist waarom ik dat moest doen. Die dag van vertrek overleed mijn lieve katertje Mowgli in de ochtend.

Ik kon, doordat mijn vlucht nu in de middag ging, nog net op tijd afscheid van hem nemen en hem begraven. Zo ook reed ik op een namiddag op weg van Bloemendaal naar Haarlem op de zeeweg en hoorde ik ineens een stem tijdens het autorijden. De stem zei dat ik even moest wachten met inhalen. Ik wilde toch inhalen. Ik mocht daar 80 en diegene voor mij reed 50 en het is een 2 baansweg, dus waarom niet? Ik luisterde toch naar de stem die wel heel indringend klonk en ik wachtte met inhalen. Drie seconden later kwam er een spookrijder mij met een noodgang tegemoet op de 2e baan. 

We worden allemaal begeleid. Het is de kunst er naar te leren luisteren, zonder vragen te stellen. Op school leer je 1 + 1 = 2. Ik leer jou leven op de meest eenvoudige en vreugdevolle manier. Je te leren luisteren naar je intuïtie om jouw ware levenspad te gaan te volgen. Te leren luisteren naar jouw hart. Ik ben er heilig van overtuigd, dat wij allemaal een zieledoel hebben, een missie op deze aarde. In deze trainingen zul je ontdekken wat jouw zieledoel is om zo jouw zielepad te volgen en je levensdoel te leven. Niets anders dan dat kan de passie, creativiteit, energie en vreugde in jouw leven doen stromen. Je zult er versteld van staan wat dat met en voor jou zal kunnen doen en betekenen!

Werkwijze - De start van een boeiende reis

 

1. De relatie met jezelf

Een reis naar binnen, naar jezelf, door gebruik te maken van je intuïtie. Door middel  van meditatie, visualisatie en lichaamswerk realiseer je je waar je vitaal van wordt, waar je op vastloopt, wat in je geschiedenis ondersteunend is in je leven en waar de ondermijning ligt. Je krijgt tools aangereikt waarmee je dat waar je vrolijk van wordt kunt versterken en dat wat je stagneert kunt transformeren.

Intuïtieve training ontwikkeling Joyce Romkes

Door je intuïtie wordt het je helder wat jouw verlangens zijn, waar je graag naar toe wilt in dit leven en jouw aandeel in de weg daar naartoe. Waar laat je je leiden door wat anderen van je willen of van je vinden en hoe wil je daarmee omgaan, terwijl je trouw blijft aan jezelf? Je creëert helderheid over je eigen ruimte en wie jij bent. Wat bij jou hoort en wat bij de ander. Je word je bewust van beelden over jezelf en transformeert deze in nieuwe beelden, die nu bij je passen.

2. Jezelf in de wereld

Als je helderheid hebt verkregen over wie je in wezen bent, ga je kijken hoe je dat in jouw dagelijkse leven uit en hoe dat werkt, of juist niet werkt. Wie ben jij in relatie met de wereld? Hoe blijf je in je eigen kracht en ruimte in relatie tot anderen en de wereld?

Vervolgens onderzoek je jezelf in relatie tot de astrale wereld. Je maakt kennis met helende energieën. Je levensthema’s lopen als een rode draad door alle lessen heen. Je bent bezig om je leven te overzien en vanuit hier verstevig jij je plek in deze wereld en kun je vanuit dit overzicht je leven richting geven. De richting waar je graag heen wilt.

3. Je spirituele pad

Ten slotte zet je ook een stap op het pad van healing. Je wordt je bewust van je helend vermogen en hoe je dat vaak onbewust inzet in dienst van je omgeving. Door je hier nu bewust van te worden heb je de keuze of je wel dan niet beschikbaar wilt zijn. Je vindt de aan- en uitknop als het gaat om de healer te zijn voor je omgeving. Je ervaart hierin dan vrijheid.

 

Resultaten intuïtieve training

diepere connectie met jouw kern

acceptatie van ‘dat wat is'

ervaren van diepe innerlijke rust

herkennen van invloeden van buitenaf

herkennen en aangeven van jouw grenzen

zelfvertrouwen

terug in jouw kracht

bewustzijn verhogend

makkelijker om kunnen gaan met 'negatieve' emoties

makkelijker om kunnen gaan met tegenslagen

het leven zien als een avontuur

overal mogelijkheden in zien

verhoogd gevoel van welzijn en geluk!

Locatie

Een intuïtieve training kan overal ter wereld geboekt worden. De reading kan live maar ook online of op afstand gedaan worden per e-mail, online livestream of telefonisch.

De energetische reiniging wordt uitgevoerd volgens de laatste COVID-19 maatregelen.

Investering, kosten intuïtieve training

Privé sessie per uur : € 125,- (*)

Duo sessie per uur :  € 200,- (*)

Workshop groep tot 10 personen per uur : € 300,- (*)
Workshop groep tot 10 personen per 1,5 uur : € 425,- (*)
Workshop groep tot 10 personen per 2 uur : € 550,- (*)

Voor grotere groepen of bedrijven neem je even contact op voor een vrijblijvende offerte.

(*) Er worden reistijdvergoeding per retour berekend voor een training op locatie of aan huis.

​Reistijdvergoeding per retour van en naar Saeftinge 29 te Haarlem: €15,- per kwartier of deel daarvan. plus eventuele parkeerkosten.

Contact

Wil je een intuïtieve training boeken, meer informatie of heb je een vraag. Laat dan je gegevens achter op het contactformulier, zodat ik zo snel mogelijk contact met je kan opnemen. Of maak gebruik van de chat, vaak ben ik live aanwezig (de chat is geen computer). Uiteraard kan je me ook direct e-mailen naar info@joyceromkes.com of bellen op 06 - 1038 1039.

Logo JR (transparant).PNG
Logo JR (transparant).PNG
Logo JR (transparant).PNG
Energetische Therapie Joyce Romkes

Energetische Therapie

Voor klachten op fysiek mentaal of emotioneel gebied.

logo goud en transparant - kopie.png
Huisreiniging medium Joyce Romkes

Huisreiniging

Jouw huis of bedrijf weer rustig en vol positieve energie.

logo goud en transparant - kopie.png
Personal Life Coach Joyce Romkes

Personal Life Coach

Voor inzicht en advies voor al jouw vragen en doelstellingen.

logo goud en transparant - kopie.png
Yoga Meditatie Mindfulness Joyce Romkes

Yoga en Mindfulness

Aandacht en inzicht voor lichaam en geest. Terug naar je natuurlijke staat.

logo goud en transparant - kopie.png
Medium Consult Joyce Romkes

Medium Consult

Diep inzicht in jezelf, jouw situatie en groeimogelijkheden.

logo goud en transparant - kopie.png
Bachbloesem Therapie Joyce Romkes

Bachbloesem Therapie

Negatieve emoties maken plaats voor positiviteit.

logo goud en transparant - kopie.png
Klankschaal Klankgenezing

Klankschaalmassage

Voor diepe ontspanning van lichaam en geest.

logo goud en transparant - kopie.png
Personal Training Joyce Romkes

Personal Training

Voel je beter: meer conditie, kracht, flexibiliteit, coördinatie en stabiliteit.

logo goud en transparant - kopie.png
bottom of page